KijáratProjekt Szervezeti tréningek ikon

Szervezeti tréningek

Élmény alapú tréningek szerveztek számára a KijáratProjekt tapasztalt trénereivel.

Tréningjeink megoldást jelentenek szervezeti és egyéni kompetenciák, készségek fejlesztésére, szervezeti elakadások feloldására.

Célunk a lehető legrövidebb idő alatt a legnagyobb hatást, fejlődést biztosító képzések, tréningek kialakításával több sikert előidézni az ügyfeleink életében.

Csapatépítő élményprogram
Indoor tréning
Outdoor tréning
Expedíció

Strukturált feladatokon és interakciókon keresztül “szimulált” környezetet teremtünk a fejlődés érdekében, így a résztvevők valós munkakörnyezetükben már a tesztelt folyamatokat, ismereteket képesek alkalmazni. Ez egy gyors és meggyőző módja az üzleti tudás növelésének, az elkötelezettség javításának és a változás megvalósításának.

A feladatokkal kognitív, szociális és fizikai kihívást teremtünk a résztvevők számára. A tapasztalati tanulás ciklikus és visszacsatoló, elemző jellegét felhasználva támogatjuk a teljes folyamat során a résztvevőket a meghatározott cél elérésében.

Programjainkat minden esetben az adott szervezetre igazítva, a felkészülés során felmért szükségletek és célok szerint alakítjuk ki.

KijáratProjekt tréning
KijáratProjekt expedíció

Tréningjeink főként a tapasztalati és élmény alapú tanulás, valamint különböző coaching eszközökre épülnek.

Olyan saját élményeket hozunk létre, amelyek a feldolgozás során párhuzamba állíthatóak egy-egy a valós életben felmerülő problémával, megoldandó kihívással. Programjaink folyhatnak beltéri és szabadtéri környezetben, valamint ezek kombinációjában.

Írj nekünk! Minden kérdésre szívesen válaszolunk.
KijáratProjekt Csapatépítő élményprogram ikon

Csapatépítő élményprogram

Csapatépítő élményprogramjainkon a tréningeken is alkalmazott játékokkal, feladatokkal találkoznak a résztvevők. A fő különbség a cél tekintetében van. Míg tréningjeinken megbízástól függően valamilyen cél irányába haladunk, és a fejlődést, tanulást reflexiók segítségével tudatosítjuk, addig a Csapatépítő élményprogramjainkon a cél egy jó közös csapatélmény reflexiók és feldolgozás nélkül. Just for fun.

KijáratProjekt Indoor tréning ikon

Indoor tréning

Beltérben folyó készség és kompetencia fejlesztő tréningjeinken főként élménypedagógiai feladatok és megoldásfókuszú coaching, valamint team coaching elemek segítik a csoportot az előre egyeztetett, valamint a tréning során előkerülő célok elérésében.

KijáratProjekt Outdoor tréning

Outdoor tréning

Szabadtéren legyen az egy szálloda parkja, vagy egy erdő, az élménypedagógiai feladatok mellett alacsony és magas kötél elemek is megjelenhetnek, melyek erős élmények segítségével vezetik a csoportot a vágyott jövő felé.

KijáratProjekt Expedíció ikon

Expedíció

Az “Expedíció” az egyik legerősebb élményt adó eszközünk, 36-84 órás szabadtéri tréningelem, ahol a résztvevők találkozhatnak a csoport és a saját határaikkal. A munkakörnyezetben megélt időnyomás, feszültség és stressz szimulált környezetben. Nehéz helyzetek és felemelő pillanatok az előre meghatározott célok felé haladva. Kényelmes szállodai környezetből indulva és oda visszatérve feldolgozással és az elért fejlődés tudatosításával végződik az expedíció.

Folyamatunk a megkereséstől a célok eléréséig:

1. Felkészülés
  • megbízástisztázás
  • ajánlattétel
  • ajánlat elfogadása
  • interjúk készítése (opcionális)
  • szervezetre szabott részletes terv kialakítása
2. Tréning program
  • tréning folyamat
  • visszajelzés
3. Értékelés (opcionális)
  • értékelő beszélgetés
4. Hatásmérés (opcionális)
  • hatásmérés
  • interjúk készítése
Írj nekünk! Minden kérdésre szívesen válaszolunk.
Tetszik ez a tartalom? Oszd meg ismerőseiddel!