KijáratProjekt Én a kapcsolataimban, a kapcsolataim bennem ikon

Én a kapcsolataimban, a kapcsolataim bennem

"A változás azzal kezdődik, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk."
Carl Rogers

Az élet kanyargós ösvényeit járva számtalanszor gondolkozunk, kik vagyunk, mi alakította ki az életünk mindennapjait, úgy ahogy éppen éljük. Merengünk magunkon, a kapcsolatainkon, a családunkon, az ezer féle szálon, ami más emberekhez köt minket.

Az életünk akár egy szövés, amelyben minden lépésünkkel új szálakat fűzünk össze. Ebben a hatalmas szövetben nem vagyunk egyedül, hanem kapcsolódunk másokhoz, akikkel együtt mozgunk az idő sodrásában. Kapcsolódásaink, kapcsolataink nemcsak visszatükrözik, hanem befolyásolják a személyiségünket. Minden ember, akivel találkozunk, minden perc, amit együtt töltünk, minden emlék, amit megosztunk, alakítja és formálja azt akik vagyunk.

Ez a tréning neked szól, ha:

 • Szeretnél egészségesebb kapcsolatokat kiépíteni, jobban kezelni a kihívást jelentő helyzeteket;
 • Jobban szeretnéd megérteni a saját érzéseid és mozgatórugóid;
 • Tudatosabban szeretnéd meghozni a döntéseid;
 • Szeretnél jobban kiállni magadért és olyan döntéseket hozni, amik a Te életedet támogatják.

Tréning részletek, eszközök és módszerek

Az Én a kapcsolataimban, a kapcsolataim bennem önismereti és személyiségfejlesztő tréning 5 hétvégi alkalomból (szombat és vasárnap) és egy négy napos elvonulásból áll.

A tréning élményközpontú személyiségfejlesztő módszertana segíti a tudatosabb működés kialakítását, hogy megértsük a múltunkat, családunktól hozott és általunk kialakított mintáinkat, valamint lehetőséget ad átírni, megváltoztatni ezeket.

A tréning színes eszköztára élménypedagógia, coaching, valamint művészetterápiás elemekből épül fel, amik helyzetgyakorlatokkal és pszichodramatikus részekkel egészülnek ki. Egyéni és csoportos folyamatokon keresztül támogatjuk, hogy tudatosabb legyél a működésedben, kapcsolódásaidban és döntéseidben.

KijáratProjekt Én a kapcsolataimban, a kapcsolataim bennem

Mit kapsz a tréningtől?

 • Legyőzheted a korlátozó hiedelmeidet és mintáidat;
 • Dolgozhatsz a gyengeségeiddel, és kamatoztathatod az erősségeid;
 • Jobban megértheted önmagad és cselekedeteid mozgatórugóit;
 • Képes lehetsz újra definiálni és jobbá tenni a kapcsolataidat.

Az 5+1 alkalom programja:

 1. alkalom 2024.02.03-04. – Bizalom és elköteleződés
 2. alkalom 2024.02.24-25. – Kapcsolatom önmagammal, testképem
 3. alkalom 2024.03.23-24. – Fontos kapcsolataim
 4. alkalom 2024.04.20-21. – Mintáim, konfliktusaim
 5. alkalom 2024.05.11-12. – Intimitás, bizalom
 6. elvonulás 2024.06.06-09. – Veszteségeim, eddigi életem útja, és a belső erőforrásaim 

Mennyibe kerül a tréning?

A tréning díj két részből tevődik össze:

 • a részvételi díjból, ami alkalmanként 20.000 forint (10.000 forint/nap/fő)
 • és a helyiség használati díjból, ami:
  • hétvégi alkalmak esetén a terem bérleti díjból áll, alkalmanként 5.000 forint (2.500 forint/nap/fő)
  • az elvonulás esetén a szállás díjból áll, ami 31.000 forint/fő a négy napra (3 éjszaka)

Elvonulás 4 napjában az étkezést több féle módon tudod majd megoldani. Lehetőség lesz étel rendelésre, valamint hozott ételek hűtésére és melegítésre, valamint esténként helyben sütésre és főzésre. A tréning 5. alkalmával fogjuk megbeszélni, hogy ki melyik megoldást választja.

A teljes Én a kapcsolataimban, a kapcsolataim bennem önismereti és személyiségfejlesztő tréning költsége összesen 196.000 forint.

 • Részvételi díj összesen: 140.000 forint
 • Helyiség használati díj: 56.000 forint
Tételek Early Bird Egyben fizetve Alkalmankénti fizetés
Részvételi díj 119.000 forint 126.000 forint 140.000 forint
Helyiség használati díj 56.000 forint 56.000 forint 56.000 forint
Teljes tréning díj 175.000 forint 182.000 forint 196.000 forint

Early bird
2023. december 31-ig a teljes díj befizetése esetén 15% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból, így kedvezményesen a részvételi díj 119.000 forint. (Teljes tréning költség 175.000 forint)

Egyben fizetve
Azok számára, akik egy összegben fizetik be a teljes tréning díjat 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból, így kedvezményesen a részvételi díj 126.000 forint. (Teljes tréning költség 182.000 forint)

Alkalmankénti fizetés
Alkalmankénti fizetés esetén a jelentkezéskor az első két alkalom részvételi és helyiség használati díját szükséges befizetni. Majd az első alkalmat követően és utána minden alkalom után a következő alkalom díjának befizetése szükséges. (Teljes tréning költség 196.000 forint)

Jelentkezési és fizetési határidő: 2024. január 26. 16:00

Jelentkezés

Ha jelentkezni szeretnél erre a tréningre, kattints a jelentkezés gombra, és töltsd ki a jelentkezési űrlapot. A jelentkezést átnézzük, és 48 órán belül visszajelzünk a következő lépésekkel kapcsolatban.

Ha bármilyen gyakorlati kérdésed van a tréninggel kapcsolatban, írj e-mailt az info@kijaratprojekt.hu címre, vagy írj üzenetet itt a weboldalunkon keresztül.

A tréning 10 főtől indul:
A tréning minimum 10 fős csoporttal indul (a maximális csoportlétszám 16 fő). Amennyiben a csoport nem éri el a 10 fős minimum létszámot, a teljes befizetett összeg visszatérítésre kerül 2024. január 30.-ai banki utalás indításával.

Elégedettségi garancia!

Amennyiben úgy érzed, hogy a tréning semmilyen módon nem volt hasznos a számodra, utólag kérheted a részvételi díj visszatérítését. Az egyetlen feltétel, hogy minden alkalmon jelen voltál, és minden folyamatban részt vettél.

Trénereink

KijáratProjekt Lukács Réka

Réka

Okleveles pszichológus, gyásztanácsadó, tréner, képzésben lévő család- és párterapeuta

Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni.” – C. G. Jung

Életünk során természetes, hogy néha megakadunk, korábban bevetett módszereink, eszközeink nem hatásosak, vagy egyszerűen túlságosan megterhelő az élethelyzet ahhoz, hogy jól tudjuk alkalmazni az eszközeinket. Sok esetben küzdelmes is egyedül rálátni a nehézségeink okára, a megterhelő érzések gyökerére. Úgy gondolom, hogy a fejlődés egy élethosszig tartó folyamat, amiben újra és újra keresünk támogatást és megtartást miközben saját tükörképünket nézve próbálunk megállni magunk mellett is és rájönni mi történik.

Számomra a munkám a hivatásom, amin keresztül kísérem és támogatom az embereket útjukon, segítve egy tisztább és tudatosabb kép kialakulását, és a fejlődést. Alapvetően dinamikus szemléletben dolgozok, amely segíti az élet kihívásainak komplex és átfogó megközelítését, és ezt egészítem ki a módszerspecifikus képzéseimmel, tapasztalataimmal, így emelve a tudattalan mintázatokat tudatos szintre.

KijáratProjekt Kozár Zoltán

Zoltán

Tapasztalati tanulás tréner, valamint rendszerszemléletű megoldásfókuszú coach

Az élménypedagógia, a megoldásfókuszú gondolkodás és a rendszerszemlélet az iránytűk a munkám során. Imádok kint lenni az erdőben, biztonságos környezetet biztosítva lehetőséget teremteni a fejlődésre a résztvevőknek, fáradtan összenézni és mosolyogni a társaimmal egy-egy program után.

A mindennapi életemben és a munkám során is fontos számomra a folyamatos és sokszínű fejlődés, ezért különböző eszközök és módszertanok megismerésével, valamint önismereti folyamatok és személyiségfejlesztő tréningek útján folyamatosan fejlesztem eszköztáramat és személyiségemet.

Helyszínek:

Hétvégi alkalmak: BAGázs Bazár Közösségi tér
Cím: 1137 Budapest, Szent István park 10.

Hétvégi alkalmainknak a Bagázs Bazár Közösségi tér ad otthont. A két terem hangulata és berendezése, valamint a rendelkezésünkre álló teakonyha biztosítja számunkra az önismereti munkához a biztonságos, kényelmes és meghitt környezetet. A teremből kilépve a természet nyugalmát a Szent István park zöldje nyújta néhány szabadtéri aktivitásunkhoz.

Elvonulás: Csobánka – csobánkai kastély
Cím: –

A csobánkai kastélyt a Dévai Szent Ferenc Alapítvány üzemelteti. Az épület jelenleg zarándok, lelkigyakorlatos és ifjúsági szálláshelyként működik.
A kastélyban található:

 • az első emeleten két-két szárny, öt-öt szobával, melyek 3-4 ágyasak, az emelet összesen 35 fő befogadására alkalmas, két társalgóval a folyosók végén;
 • a második emelet szintén két szárnyra osztott, öt-öt szobával, melyek 3-4 ágyasak, ezek összesen 37 főt képesek befogadni.

Minden szinten a konyhák önellátásra alkalmasak: szárnyanként egy-egy melegítőkonyha hűtőszekrénnyel, villanytűzhellyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, főzőedényekkel és evőeszközökkel szolgálja a vendégek kényelmét.

A szobákban hideg-melegvizes kézmosók vannak. A szárnyankénti vizesblokkok elosztása: 2-2 wc és 2-2 zuhanyzó.
A második emeleten 32 fő befogadására alkalmas előadóteremmel rendelkezünk.

A parkban, az épület mellett fedett főzőhely és terasz, búbos kemence, sparhelt, grillezési és bográcsozási lehetőség, szalonnasütéshez tűzrakóhely biztosított 80 fő részére.

Kérdésed, kérésed van? Írj nekünk!
Tetszik ez a tartalom? Oszd meg ismerőseiddel!