KijáratProjekt Kalandtúra

Kalandtúra

Több mint egy túra, azoknak akik KALANDRA vágynak

Kaland és élmény baráti társaságok, családok számára.

Gyakran éreztük, hogy a munkában és otthon a monitor és telefon kijelzők előtt eltöltött idő ellensúlyt követel. A görbülő hát, a távoli horizonttól elszokott szem, a beszorított szabadságot követelő lélek ki kívánkozik a városból. De hová? Kerestük a kijáratot. Kimenni, kijutni, kiszabadulni, kitörni. Feltöltődni a természet adta közegben, a természet elemei által. Tréningeinken az élménypedagógia, valamint a tapasztalati tanulás módszertanaival dolgozunk, melyeket kalandprogramjainkba is átültettük.

A csoport jeleket és nyomokat követve halad, miközben különböző játékos kihívásokat teljesít a Nagy-Kevély rejtelmes ösvényein. 8, vagy 24 órás program Budapest szomszédságában. 24 órás program esetén kint alvással a szabadban egy közösen épített menedékben. A feladatokat az élménypedagógia és a tapasztalati tanulás módszertanok felhasználásával alakítjuk ki. Trénereink a csoporttal együtt haladva garantálják a biztonságot.

Nem túlélő gyakorlat, de nem is egy szimpla túra. Játékos vagy kihívást jelentő feladatok a megrendelés függvényében, választható kihívási szintekkel. Egyedi igények esetén személyre szabott kalandprogrammal is állunk a rendelkezésedre.

Időtartam [h]

8 24

Bivakolás

24 órás progam esetén

Helyszín

NAGY-KEVÉLY

Kihívási szint

JÁTÉKOS KALANDOS TÚLÉLŐS

Létszám

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Extrák

ÍJÁSZAT

Időtartam [h]

8 24

Bivakolás

24 órás program esetén

Helyszín

NAGY-KEVÉLY

Kihívási szint

JÁTÉKOS KALANDOS TÚLÉLŐS

Létszám

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Extrák

ÍJÁSZAT
Kalandtúra árai
Időtartam
2-4 fő
5-7 fő
8-10 fő
8 órás
50.000 Ft.
60.000 Ft.
100.000 Ft.
24 órás
100.000 Ft.
120.000 Ft.
190.000 Ft.
Kaland és Élmény ... Ha téged is érdekel, keress minket bátran!
Tetszik ez a tartalom? Oszd meg ismerőseiddel!

Ajándékkártya

Adj Kalandot és Élményt ajándékba. Igazán egyedi és kreatív ajándék akár a Kalandtúra, akár a Páros Élmény vagy az Erdei Kaland

Barátnak, barátnőnek, testvérnek, szülőnek …