Mozgás szabadon a szabadban mindenkinek

Hisszük, hogy a természetben való mozgással egyensúlyt hozhatunk létre a mindennapjainkhoz, a természet adta közegben, a természet elemei által feltöltődve. Csoportos szabadtéri programjainkat ennek szellemében szervezzük kicsiknek és nagyoknak egyaránt, melyeket előre egyeztetve a résztvevők igényeinek és képességeinek figyelembevételével alakítjuk ki.


PROGRAMJAINK

Járatlan


Úttalan utakon szabadon


Erdő fedte hegyoldalakat veszünk célba, ahol az utakról letérve, vadcsapásokon, völgyeken át haladunk, hogy a természet formálta terepadottságokat kihasználva keressük és tanuljuk az optimális mozdulatokat. A szokatlan helyzeteket, az akadályokat, és az időjárást testünk és szellemünk építésére fordítjuk. Néhány kilométer úttalan terepgyaloglás feladatokkal -mászással, ugrásokkal, dobásokkal, emelésekkel- tarkítva.

Familia


Gyermek és szülőprogram


Közös indulás után a gyerekek és a szülők külön törzsekre bomlanak, melyek különböző feladatok mentén haladnak a természetben. Közös pontokat érintve, időről-időre találkozva halad a két csoport a végső nagy találkozásig. (Közös programon vehet részt a család, külön élményt kapva a kicsik és szüleik, kik nem kell aggódjanak, hisz a gyerekek mindvégig a közelben vannak.)

Lurkó


Vadon kaland gyermekeknek


Kalandos, játékos természetjárás gyermekeknek. A lurkók egy vadonba vezető útvonalat fedeznek fel, mely mentén különböző feladatokat teljesítenek. A feladatok célja a játékos tanulás, a természet megismerése és megszerettetése.

Le a lábbelivel


Mezítláb


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

SZERKESZTÉS ALATT

5elem


Az éltető elemek megtapasztalása a természetben


Föld, Tűz, Víz, Levegő, Éter. A minket körülvevő világ mindent átszövő őserői. Ők a vad folyó, a sűrű erdő, a széles ég, meg a selymes napsugár. Jelen vannak bennünk is. Ők a csont és a vér, a bőr és a lélegzet. Az elemek átjárnak bennünket, sőt, ezek alkotnak minket. Nem csak a testünket, a szívünket, de a lelkünket, is. Ezen elemi kapcsolatok felfedezésére és megélésére hívunk a természetbe.


Keress minket, ha elnyertük tetszésedet!
KijáratProjekt Team