Indoor tréning

Tréningjeink az élménypedagógia és a tapasztalati tanulás módszertanaira épülnek, megoldásközpontú coaching elemek felhasználásával. Olyan saját élményeket hozunk létre, amelyek a feldolgozás során párhuzamba állíthatóak egy-egy a valós életben felmerülő problémával, megoldandó kihívással. Programjaink folyhatnak szabadtéri és beltéri környezetben, valamint ezek igény szerinti kombinációjában.

Strukturált gyakorlatok segítségével teremtjük meg a tanulás folyamatához szükséges kereteket. A feladatok kognitív, szociális és ...
módszertan

Indoor tréning

Beltérben folyó tréningeinken élménypedagógiai feladatok és megoldásközpontú coaching, valamint team coaching elemek segítik a csoportot az előre egyeztetett, valamint a tréning során előkerülő célok elérésében.

Előző
Következő

Outdoor tréning

Szabadtéren legyen az egy szálloda parkja, vagy egy erdő, az élménypedagógiai feladatok mellett, opcionálisan alacsony és magas kötél elemek is megjelenhetnek, melyek erős élmények segítségével vezetik a csoportot a vágyott jövő felé.

Előző
Következő

Expedíció

Az “Expedíció” az egyik legerősebb élményt adó modul, 36-84 órás szabadtéri program, ahol a résztvevők találkozhatnak a csoport és a saját határaikkal. Nehéz helyzetek és felemelő pillanatok. Az expedíció is az előre egyeztetett céloknak megfelelően formálható. Ez a modul kényelmes környezetben indul a felkészüléssel és végződik a feldolgozással.

Előző
Következő

A tréningjeinket minden esetben az adott szervezethez igazítva, az egyeztetések során felmért igényekre szabjuk.

A tréningeinket minden esetben az adott szervezethez igazítva, az egyeztetések során felmért igényekre szabjuk.
folyamat